КОРНИЗИ

Iris - Blue light filter for Eye ProtectionКорнизът за пердета представлява профил или лайстна от PVC, Алуминий, Дърво, Метал, Пластмаса или друг материал.

Обикновено се поставя над прозорците за окачване на пердета.

В други случаи може да се използват и за поставяне на завеси в банята.

Обикновено никой не обръща голямо внимание на тази част от интериора, но истината е, че от корнизите зависи доколко естетичен вид искаме да придадем на нашите завеси и пердета. 

Ние предлагаме голямо разнообразие на корнизи, при подбора на които сме взели в предвид, преди всичко качеството на профилите.
 
При избор на корнизи е важно да вземете размерите на дължината на пердето и завесата, и също така да решите колко реда пердета искате да поставите и на какво разстояние да бъдат едно от друго пердето и завесите.

Работим само с утвърдени производители на база дългогодишния ни опит в монтажа на корнизи и се гордеем със стотици реализирани проекти и доволни клиенти.

При избора на доставчик на корнизи и аксесоари се доверяваме на утвърден Български производител, който прилага система за качество ISO 9001, осигуряваща максимална ефективност на производствения процес.

Без съмнение при монтирането на пердета и завеси се нуждаете и от всички онези дребни аксесоарчета, които освен необходимост за самото окачване на пердето към корниза, придават и по-добър естетичен вид, като окачвачи, бленди, тапи, ъгли, кукички, халки и др.

Тук е мястото където ще намерите пълната гама от всички тези аксесоари, за да имате пълен комплект при монтиране на корнизи и окачване на пердета или завеси.
 
Високо качество и всичко необходимо за стилен интериор на вашият дом.
 
Не се колебайте да ни потърсите за консултация.Свържете се с нас по телефона или ни посетете в Магазина ни във Варна.

 
 
Подреди по